На Грушевського чоловік з ножем погрожував працівникам кафе

На Грушевського чоловік з ножем погрожував працівникам кафе
  • Подія трапилась у центрі Хмельницького. 
  • За розбійний напад чоловік відповідатиме перед судом.

У центрі Хмельницького затримали чоловіка за розбійний напад у кафе. Інцидент трапився вчора, 15 серпня, у закладі на Грушевського. За попередньою інформацією, до кафе зайшов невідомий, підійшов до стійки і почав вимагати гроші у працівників закладу. Почувши відмову, зловмисник дістав предмет, схожий на ніж. Далі розбійник почав погрожувати ним працівниці кафе. Дівчина злякалась, дістала гроші з каси і віддала їх. Після цього зловмисник залишив приміщення, а працівниця одразу ж зателефонувала на "102". 

Як зазначають у Хмельницькому районному управлінні поліції, зловмисника вдалось знайти по «гарячих слідах». Він був у під’їзді сусіднього будинку. Правопорушником виявився 63-річний хмельничанин. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану). До слова, санкція статті передбачає від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владимир Шевченко

    Ну а за что людям жить? Дальше целуйте мойш в тыл)))

keyboard_arrow_up