На Хмельниччині чоловік з ножем напав на свого колегу

На Хмельниччині чоловік з ножем напав на свого колегу
  • Сварка між чоловіками переросла у криваві розбірки.

Трагедія сталася у селищі Закупне Чемеровецького району 12 червня. Двоє чоловіків разом працювали, а після влаштували застілля. На столі було і спиртне. Уже між захмелілими товаришами виникла сварка й один з них вхопився за ножа. 49-річний чоловік завдав своєму 28-річному опонентові декілька проникаючих ударів в черевну порожнину та пошкодив селезінку.

Потерпілий ще зумів самостійно викликати "швидку". Його терміново госпіталізували і прооперували. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Зловмисника затримали. Наразі чоловікові вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. До слова, її санкція передбачає до 8 років позбавлення волі.

Відео дня

На період досудового розслідування суд визначив йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

Під домашній арешт посадили дівчину, яка забризкала хмельницьких патрульних сльозогінним газом

Під домашній арешт посадили дівчину, яка забризкала хмельницьких патрульних сльозогінним газом  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ShaGrin

    З коментарів на інших вкладках видно, що оптимизму Elena Dostavka не страшні ні ножі, ні сказ, ні всякі там коронавіруси. Скажу більше, їй напевно дозволено запливати за буйки та переходити дорогу на червоне світло світлофора.

    Elena Dostavka reply ShaGrin

    привет,спасибо за оффтоп))))))) рада,что мои комменты Вас так зацепили) Если Вы будет иногда включать мыслительно-аналитическую способность Вашего мозХа , то  откроете для себя много нового,познавательного,ну и да - оптимизма возможно добавится)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up