Під домашній арешт посадили дівчину, яка забризкала хмельницьких патрульних сльозогінним газом

Під домашній арешт посадили дівчину, яка забризкала хмельницьких патрульних сльозогінним газом
  • Дівчина була у стані наркотичного сп'яніння.

Інцидент трапився 10 червня на проспекті Миру. Патрульні зупинили  «Mercedes-Benz» за порушення правил дорожнього руху. За кермом автомобіля був 22-річний хмельничанин. До копів вийшов він і двоє його пасажирів.  Під час розмови з автомобіля вибігла 19-річна пасажирка і вирішила стати на захист друзів. Вона розпилила сльозогінний газ прямо в обличчя патрульним. У них діагностували хімічні опіки кон'юнктиву першого ступеня.

Як повідомили у секторі комунікації поліції області, за висновком лікаря, на момент вчинення злочину дівчина перебувала у стані наркотичного сп’яніння. Тепер їй доведеться відповідати за вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Наразі дівчина перебуває під домашнім арештом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юлия Антонюк

    Така в нас система, а якби попідмітала двори 15 діб, то тоді б задумалась другий раз, чи бризкати. Безнаказанність породжує зло!!!!!!
  • Володимир Паламарчук

    самий гуманний суд))
  • Вова Мазур

    Молодець
  • леонид наседкин

    Значит было за что!Не очень хорошими у нас были менты,а об этих и слов нормальных нет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up