На Хмельниччині п’яний вкрав у сусіда 6 кролів

На Хмельниччині п’яний вкрав у сусіда 6 кролів
Фото ілюстративне
  • Це вже друга крадіжка порушника за останній місяць.

  • Хоча кролів він все ж таки повернув власнику. 

Пригода трапилась у селі Зіньків на Віньковеччині, в травні цього року. Пізно ввечері 28 травня місцевий селянин трохи випив. На нетверезу голову він вирішив поцупити у сусіда кількох кролів.

40-річний чоловік знав, що той їх розводить, бо не раз бував у нього вдома й допомагав по господарству. Тож через незамкнену хвіртку злодій зайшов на подвір’я односельця й з кліток витягнув по два кролі й у рюкзаку заніс до знайомого у хлів, пояснивши, що то його. Всього він викрав 6 кролів.

Господар тварин заявив у поліцію, тож зловмисника затримали. Як з’ясувалось, він вже скоював подібне правопорушення перед цим та перебував на іспитовому періоді. Однак, на шлях виправлення не став. 

Відео дня

Вже під час суду власник кролів запевнив, що не має претензій до односельця, бо усіх тварин йому повернули неушкодженими. Тож просив суворо того не карати.

Однак, місцевий суд врахував, що обвинувачений хоч і щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, проте вчинив його в період іспитового строку, встановленого йому вироком суду від 20 квітня 2022 року за крадіжку, тобто на шлях виправлення чоловік не став.

— Тому на переконання суду виправлення та перевиховання обвинуваченого можливе лише в умовах ізоляції від суспільства, – йдеться у вироку.

Віньковецький районний суд визнав порушника винним infoу повторній крадіжці в умовах воєнного стану та посадив його до в’язниці на 5 років та 3 місяці.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up