На Хмельниччині судили водія, який відгамселив пішохода до втрати свідомості

На Хмельниччині судили водія, який відгамселив пішохода до втрати свідомості
Фото ілюстративне
  • Чоловік влаштував розбірки із пішоходом, якого перед тим ледь не збив.  

Подія сталася вночі 20 травня 2018 року в Нетішині на одній із місцевих АЗС. Водій Opel Zafira під’їжджав до станції та мало не збив пішохода. Зупинивши автомобіль перед входом, водій вийшов з авто і без пояснень накинувся на чоловіка, котрого щойно ледь не збив. Кулаками і предметом, схожим на металевий кастет, він завдав тому близько 17 ударів по голові, тулубу і руках. У результаті пішохід упав на землю і втратив свідомість.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму і численні забійні рани та синці, які належать до ушкоджень легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

  • "У судовому засіданні обвинувачений вину визнав частково. За його версією, конфлікт спровокував потерпілий, котрий був нетверезим і стукав рукою по його авто, без причини чіплявся, через що зав’язалася бійка, проте майже одразу його забрав друг і вони поїхали назад у нічний клуб. Дорогою їх зупинили патрульні, перевірили його на тверезість та відпустили. Утім, згодом при спробі перетнути кордон з Польщею, куди їхав на роботу, його затримали поліцейські. Стверджує, що кастета під час бійки не мав і ударів не пам’ятає", - йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду.

Допитаний у суді експерт підтвердив, що рани на голові завдані твердим предметом, а не кулаком. Відтак, оцінивши усі докази у справі, суд дійшов висновку, що вина обвинуваченого доведена.

Відео дня

Нетішинський міський суд призначив 34-річному обвинуваченому в хуліганстві чотири роки позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up