На Хмельниччині засудили чоловіка, який викрав та зґвалтував свою сусідку

На Хмельниччині засудили чоловіка, який викрав та зґвалтував свою сусідку
Фото ілюстративне
  • Це не перший злочин 39-річного чоловіка. Раніше він уже відбував покарання за  зґвалтування, яке закінчилося вбивством.

 

Подія мала місце у 19 березні цього року в одному із сіл на Ярмолинеччині. Ввечері до будинку місцевої мешканки непомітно зайшов п’яний сусід, схопив її за шию та босою, в одній нічній сорочці вивів на безлюдну галявину, де зґвалтував. Знаючи, що 39-річний чоловік раніше судимий за зґвалтування і вбивство потерпілої, жінка, котра має інвалідність ІІ групи, навіть не намагалася пручатися. Далі кривдник взяв жертву за шию і повів до себе додому для подальшого задоволення статевої пристрасті. Утім, не встиг – прибігли дорослі сини полонянки, вибили двері і забрали матір.  

У суді жінка додала, що обвинувачений вже намагався її зґвалтувати ще 20 років тому, наступного дня після невдалої спроби він вбив і зґвалтував іншу жінку. Підозрює, що після повернення з місць позбавлення волі, він стежив за нею. Так думає і її син, котрий того вечора з дружиною приїхали до матері – і не заставши, забили на сполох.  

"Сам підсудний вини не визнав і розповів свою версію: мовляв, того дня багато пив, в тому числі, і з сином потерпілої, увечері ліг спати, а коли прокинувся, то застав у себе сусідів, які його побили і викликали поліцію. Запевнив, що жінку не кривдив", - йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду..

Відео дня

Вину обвинуваченого підтверджують докази. Тому, суд визнав його винним в зґвалтуванні, вчиненому повторно (частина 2 статті 152 Кримінального кодексу України) та у незаконному позбавленні волі (частина 1 статті 146 Кримінального кодексу України), остаточно визначивши йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Вдарив та заволік в сарай. На Хмельниччині чоловік зґвалтував сусідку
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up