На Пілотській затримали білоруса із великим пакетом наркотиків

На Пілотській затримали білоруса із великим пакетом наркотиків
  • Чоловік мав при собі великий пакунок з PVP. 

  • Тепер йому загрожує до 12 років ув’язнення. 

У Хмельницькому затримали чоловіка з великою кількістю наркотиків. Порушником виявився 37-громадянин білорусі, який нині мешкає в обласному центрі. Подробиці розповіли в поліції. 

Це сталось 23 січня по вулиці Пілотській, що у мікрорайоні Ракове. Близько 13:40 години поліцейські затримали чоловіка, у якого був при собі пакунок з кристалічною речовиною. Експертиза показала, що це синтетичний наркотик PVP в особливо великих розмірах. Що із такою кількістю наркотиків мав робити білорус в поліції не зазначають. 

Немає опису світлини.

Відео дня
Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Порушника затримали, а слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Остап

    Може то крохмаль?
  • Маріна Фурман

    Відправити на передову, а то ще їсти йому давати.

    Остап reply Маріна Фурман

    Лічи башку, слабе на голову. Ми ж не орки щоб відправляти на війну всю нечисть, яка потім нашим Героям буде в спину стріляти.
  • Анатоли Сюприм

    Розповсюдження - вершки. А де корішки? Звідки і як такі наркотики попадають в Україну?
  • Олександр Вікарний

    Та то бульба😁

keyboard_arrow_up