На Шепетівщині підліток напідпитку взяв батьківське авто та збив пішохідку

На Шепетівщині підліток напідпитку взяв батьківське авто та збив пішохідку
Фото: Шепетівське райуправлінні поліції
  • Водієві 16 років.
  • Він наїхав на жінку на пішоходному переході.

На Шепетівщині неповнолітній хлопець напідпитку сів за кермо та наїхав на пішохода. Тепер його судитимуть. 

Про це повідомили в Шепетівському райуправлінні поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці жовтня минулого року в місті Славута по вулиці Ярослава Мудрого. 16-річний підліток сів за кермо автомобіля «Toyota Avensis» та збив 44-річну місцеву жительку. В той момент жінка переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. За інформацією правоохоронців, внаслідок аварії потерпіла сильно втравмувалась.

Відео дня

На місці події поліцейські встановили, що неповнолітній керував автомобілем напідпитку. Прилад Драгер показав позначку у 0,46 проміле, що перевищує допустиму норму більш ніж у 2 рази. До того ж, за кермо батьківського автомобіля підліток сів без дозволу.

Постраждалу пішохідку медики відвезли до місцевої лікарні. Ступінь важкості отриманих травм фахівці оцінили як середній.

Слідчі оголосили порушнику підозру за ч. 1 ст. 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння). За скоєне хлопцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up