На Шепетівщині п’яний чоловік направив рушницю на поліцейських

На Шепетівщині п’яний чоловік направив рушницю на поліцейських
Фото ілюстративне

Чоловіка попросили показати дозвіл на зброю, натомість, він спрямував її на копів. 

Це сталося увечері 18 червня в селі Титьків Шепетівського району. Правоохоронці зупинили автомобіль «Volkswagen Amarok». Вони помітили нарізний мисливський карабін, споряджений набоями, який водій віз без спеціального чохла або кейса. 

Поліцейські попросили 52-річного чоловіка пред’явити дозвіл на зброю. Та він спрямував карабін на правоохоронців і лише згодом таки показав документ. 

Крім того, копи помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. У нього був запах алкоголю, порушення координації рухів, дивна поведінка. Тож чоловіку запропонували пройти тест на тверезість. Драгер показав 1,35 проміле. З таким результатом він не погодився й заявив про бажання пройти огляд у лікарні та зрештою від нього відмовився, повідомляють на сторінці апеляційного суду.  

Відео дня

Цікаво, що розгляд цієї справи суд переносив двічі – обидва на прохання сторони захисту. Утім, до суду ніхто так і не з’явився. Тому справу розглядали без присутності порушника. 

Дослідивши докази у справі, зокрема, протоколи про адміністративні правопорушення, акт огляду на стан алкогольного сп’яніння, письмове направлення водія на огляд до медичного закладу, протоколом огляду та вилучення вогнепальної зброї та боєприпасів, відеозапис поліції, суд визнав мешканця Полонного винним. 

Йому присудили info17 тисяч гривень штрафу та позбавили права керування транспортними засобами на 1 рік. Також вилучили нарізний мисливський карабін і 10 патронів.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач75

    В тій Шепетівці хоть 1 день буде спокійно, кожен день якась хрень.
  • ЧитачЧитачів

    Жаль, що в нас копи не такі як в США. Там його би зразу застрелили.

keyboard_arrow_up