На Шепетівщині водія судитимуть за те, що намагався відкупитися від поліцейських

На Шепетівщині водія судитимуть за те, що намагався відкупитися від поліцейських
Фото - ГУ НП у Хмельницькій області

Його зупинили за порушення правил дорожнього руху. 

На Шепетівщині судитимуть чоловіка, який давав копам хабаря. Про це повідомляють в поліції. Розповідаємо деталі. 

Це трапилось на початку листопада цього року у Нетішині. Патрульні зупинили «Fiat Ducato». Водій легковика порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки копи помітили, що на кузові автівки немає номеру. 

Довідка:
Дане порушення містить ознаки злочину, передбаченого ст. 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Водій легковика хотів «вирішити справу на місці». Він запропонував поліцейським хабар та поклав кошти в салон службового автомобіля. В поліції зазначають, що правоохоронці попередили чоловіка про кримінальну відповідальність та викликали слідчо-оперативну групу.

Відео дня

Слідчі оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 369 info Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або обмеження чи позбавлення волі терміном від двох до чотирьох років.

Нагадаємо, мешканець Старої Синяви збив велосипедиста. Аби уникнути відповідальності та повернути авто, він запропонував керівнику слідчого підрозділу поліції 1 000 доларів США хабаря. Детальніше про цю історію читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up