На три роки сяде мешканка Полонного, яка викинула свою новонароджену дитину на смітник

На три роки сяде мешканка Полонного, яка викинула свою новонароджену дитину на смітник
  • Такий вирок ухвалив суд для горе-матері сьогодні, 11 травня.

  • Через дії жінки здорове немовля померло.

  • Обвинувачену взяли під варту в залі суду.

Три роки отримала горе-мати із Полонного, яка залишила своє новонароджене немовля на смітнику біля місцевого залізничного вокзалу. Там дитину знайшли .мертвою зі слідами укусів собак. Сьогодні, 11 травня, по даній справі відбувся суд, де було з’ясовано всі деталі трагедії.

Суд встановив, що жінка знала про свою вагітність. Однак вирішила приховати цей факт від інших. Коли настав час пологів, вона не звернулася до медичного закладу. Натомість поїхала до столиці і винайняла там квартиру, де і народила цілком здорове немовля. Це була доношена, без жодних патологій дівчинка.

Новоспечена мати вирішила, що дитина мертва, бо та відразу не закричала. Жінка не поїхала до лікарні, натомість замотала немовля в рушники і поклала в пакет на балконі, щоб потім поховати.

Відео дня

Далі вона поїхала до рідного Полонного, де і залишила дівчинку серед сміття у закинутій будівлі поряд із залізничним вокзалом. Про це повідомили на сайті Хмельницького апеляційного суду.

У судовому засіданні горе-мати визнала свою вину. І просила суд не позбавляти її волі. Адже має ще двох дітей, яких хоче виховувати самостійно.

Дослідивши матеріали справи й оцінивши докази, суд прийшов до висновку, що вина обвинуваченої повністю доведена. Зокрема, за висновками судових експертів, дитина могла народитися живою та померла одразу або протягом не більше 30 хвилин після народження, могла не закричати, але зробила перший вдих.

«Суд також вважає, що поведінка обвинуваченої як до народження дитини так і після народження направлена на те, щоб позбутись цієї дитини, оскільки вона приховувала свою вагітність і навіть після вчинення злочину не повідомила про народжену нею дитину. Реалізувала свій умисел обвинувачена, вибравши спосіб саме залишення новонародженої дитини у небезпечному для життя стані.

Крім того, суд бере до уваги те, що обвинувачена, маючи на утриманні двох неповнолітніх дітей, вчинила умисний тяжкий злочин проти життя та здоров’я особи, наслідком якого стала смерть її новонародженої дитини, відсутність у неї будь-якого материнського інстинкту щодо цієї дитини, зневажливий спосіб розпорядження тілом дитини», – ідеться у вироку.

Відтак жінку засудили до 3 років позбавлення волі і взяли під варту в залі суду. Поки, що вирок не набув чинності, тому може бути оскаржений у Хмельницькому апеляційному суді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вова Школьников

    А чому за аборти не судять, це теж умисне вбивство?
  • Юлія Ткачук

    Через таких ....... Осуждають нормальних матерів
  • Вероніка Даленчук

    Чому таких не розстрілюють.!
  • Надія Боднар

    Чого так мало?  Це заплановане умисне убивство, і лише три роки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up