На Заводській чоловік душив та пограбував жінку. Що вирішив суд

На Заводській чоловік душив та пограбував жінку. Що вирішив суд
Фото ілюстративне

Він переслідував жінку та нав’язував знайомство, а коли та не відповіла взаємністю — почав душити та вкрав телефон. 

Це трапилось 27 липня 2021 року в обласному центрі. Близько опівночі по вулиці Заводській хмельничанин напав на випадкову перехожу: потягнув за волосся, штовхнув її на землю і почав душити, аби не кричала. Коли жінка замовкла, піднявся й забрав з землі її телефон, що випав з рук під час боротьби.

Нападника затримали, а суд визнав його винним у грабежі, поєднаному з насильством. Чоловіка засудив його до 4 років 6 місяців позбавлення волі. Однак, той вирішив оскаржити вирок та подав апеляцію. Каже «хотів лише познайомитися» та просить перекваліфікувати його дії на хуліганство. Про це повідомляють у апеляційному суді. 

Він розповів свою версію подій. Каже, тієї ночі їхав велосипедом додому й помітивши жінку, вирішив з нею познайомитися. Вона розмовляла по телефону й на нього не зважала. Тому, для привернення уваги, хмельничанин розвернув її за плече – жінка впала. Він також.

Відео дня

Припускає, коли підіймався, міг ненароком натиснути їй на шию рукою. Її телефон підібрав помилково, бо той лежав на землі з його речами, що випали з кишені. 

Адвокат нападника просив апеляційний суд призначити йому покарання у виді обмеження волі на 2 роки.

Потерпіла жінка підтвердила: все розпочалося з нав’язування знайомства. А от про те, що її переслідують, встигла написати своєму хлопцеві. Далі незнайомець потягнув її за волосся, вибив телефон, який згодом забрав собі, штовхнув і почав душити. На крики прибігли очевидці й затримали нападника. 

Апеляційний суд вислухав усі сторони й вирок місцевого суду залишив без змін, а апеляційну скаргу захисника обвинуваченого – без задоволення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Шав

    Любов
  • Альона Сорочук Пасека

    😡

keyboard_arrow_up