Налякала "порчею". Інтернет-знахарка "розвела" хмельничанку на 17 тисяч гривень

Налякала "порчею". Інтернет-знахарка "розвела" хмельничанку на 17 тисяч гривень
Фото ілюстративне
  • 30-річна хмельничанка повірила онлайн-шахрайці та віддала їй кругленьку суму.  

Шахраї продовжують полювати на довірливих хмельничан. Так, черговою їх жертвою стала 30-річна мешканка обласного центра. 

Жінка втрапила у пастку інтернет-шахрайки. Так звана "знахарка" додалась потерпілій у друзі в одній із соціальних мереж і почала закидати її повідомлення про те, що жінці  "пороблено на смерть". Разом з тим, за певну плату вона запропонувала свої послуги зі зняття "порчі". 

Хмельничанка повірила та почала перераховувати шахрайці кошти. У загальному вийшло 17,5 тисяч гривень. Проте зловмисниця наполягала, що цих грошей замало. Коли ж потерпіла повідомила їй, що кошти у неї скінчились, шахрайка написала, що "порча" не знята і припинила спілкування з жінкою. Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.

Відео дня

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ttt435

    бизнес, не чего личного... мотивировала, сняла порчу - получила бабло.
  • Хуан Матус

    «В то время, как наши космические корабли бороздят просторы Вселенной…»

    PutnickFree reply Хуан Матус

    Так ей сразу ко мне нужно было, потомственный маг и чародей - снимаю, порчу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up