Найменшому було 3 роки. Житель Теофіпольської громади розбещував 4 дітей

Найменшому було 3 роки. Житель Теофіпольської громади розбещував 4 дітей
Фото ілюстративне
  • Чоловік мастурбував у присутності власної доньки та ще трьох дітей своєї співмешканки. 

  • Трьом дівчаткам було по 14, 8 та 5 років, а хлопчику – 3 роки.

  • Розповідаємо як його покарав суд. 

У Хмельницькій області судили ще одного чоловіка за розбещення неповнолітніх. Він систематично вчиняв розпусні дії сексуального характеру у присутності власної неповнолітньої доньки та трьох малих дітей своєї співмешканки. Подробиці розповіли в прокуратурі. 

На момент вчинення злочину трьом дівчаткам було 14, 8 та 5 років, а найменшому — хлопчику – 3 роки. Впродовж 8 місяців глава сімейства неодноразово показував дітям свій статевий орган та мастурбував при них. 

У судовому вироку йдеться, що чоловік та його донька мешкають в селі Поляхова разом із співмешканкою та трьома її дітьми. Із серпня 2022 року по 16 квітня 2023 року підсудний, лежачи на ліжку, оголяв свій статевий орган в присутності дітей та мастурбував для “задоволення власної статевої пристрасті”.

Відео дня

Він робив це у власній спальні або в дитячій кімнаті. Часом діти були присутні від початку, інколи заходили в кімнату, коли “батько” вже мастурбував і він при цьому не припиняв свою справу. 

У вироку зазначено про 5 таких разів. Але найстарша дівчинка — донька судимого — розповіла, що їх було набагато більше. За її словами, дівчина мешкала окремо від батька з мамою та братом. Але посварившись з матір’ю переїхала до теперішньої сім’ї тата. 

— Після того, як стала проживати у сім`ї батька, то діти стали їй казати, що «тато робить щось». Вперше дізналася, що вони мали на увазі, в кінці серпня 2022 року. Діти перебували на вулиці та стали щось кричати, тому зайшла до спальні, щоб покликати батька, і побачила, як той лежить на ліжку на спині з оголеним статевим органом і здійснює мастурбацію, — розповіла 14-річна дівчинка на суді. 

Його донька розповіла що такі дії батько вчиняв набагато більше разів. Вони зі співмешканкою неодноразово з ним і просто говорили, і сварилися, щоб припинив це робити при дітях. Але той відповідав, що “буде робити так, як вважає за потрібне”. А сама співмешканка тата забороняла дівчинці про це повідомляти будь-куди, аби батько залишився з нею проживати.

П’ятирічна дитина розповіла слідчим, що були випадки, коли “дядько” ходив по хаті повністю голий, без нижньої білизни та “рукою щипав себе на нозі”.

На суді чоловік свою вину визнав та розкаявся. Але, каже, займався мастурбацією, коли був п`яний. За його словами, це було нечасто та за відсутності дітей. Натомість припускає, що діти могли побачити, так як між спальню дорослих та дитячу кімнату розділяє шторка. 

— Пам`ятає лише один раз, на своє день народження, коли заснув на ліжку з висунутим з штанів статевим органом і прокинувся лише від того, як всі прибігли дивитися на нього, — додано у вироку. 

Саме тоді на батьків день народження до них у гості прийшли друзі старшої дівчинки. Тато випив та пішов до іншої кімнати. А згодом звідти з криками “тато щось робить” прибігли менші діти. Тоді подруга дівчинки також зайшла в спальню і побачили батька, який лежав на ліжку на спині та мастурбував. Подруга сфотографувала це на телефон, вона ж і викликала поліцію.

Колишня дружина каже, що раніше, коли з обвинуваченим проживали спільно однією сім`єю, таких проявів у нього не було.

— В ході судового розгляду не знайшов свого підтвердження факт початку здійснення обвинуваченим розпусних дій в присутності дітей, оскільки по всіх п`яти епізодах діти ставали свідками цих дій, зайшовши до кімнати, де чоловік уже здійснював мастурбацію і не припиняв її при появі дітей, — йдеться у вироку. 

Трьох дітей забрали з цієї родини та тимчасово влаштували в сім’ю родичів. Неповнолітня дівчинка повернулась до матері та наразі проживає у сусідньому селі Волиця. 

Чоловіка судили за розбещення своєї доньки та дітей співмешканки за ч. 2 ст. 156 КК України. Йому дали 3 роки обмеження волі. А також інформацію про зловмисника суд постановив внести до так званого «реєстру педофілів» — Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

На даний час триває судовий розгляд про позбавлення батьківських прав співмешканки засудженого, яка не забезпечила належних умов виховання дітей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up