Оголосили підозру патрульному за фактом смертельної ДТП у Хмельницькому районі

Оголосили підозру патрульному за фактом  смертельної ДТП у Хмельницькому районі
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • Аварія трапилась у Хмельницькому районі 1 серпня.
  • На місці загинуло троє людей, серед яких дворічна дитина. 

Правоохоронці розслідують обставини аварії з трьома загиблими у Хмельницькому районі. Трагедія трапилась вчора, 1 серпня, поблизу села Заруддя неподалік Красилова. Там зіткнулись два автомобілі - «Mercedes E 200» і «Dacia Logan».

За даними слідства, водій «Mercedes» виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався автомобіль «Dacia», яким керував львів’янин. Внаслідок зіткнення водій транспортного засобу, який їхав відведеною для нього смугою, а також два його пасажира – дружина та дворічний син, загинули на місці події. Про це повідомляють у прокуратурі Хмельницької області.

Відомо, що за кермом автомобіля «Mercedes» був інспектор сектору реагування патрульної поліції. Його затримали в порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України. Водієві вже повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох осіб (частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України).

Відео дня

Наразі вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Досудовим розслідуванням займається теруправління ДБР у місті Хмельницькому.

До слова, санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Читайте також: Хмельницький підприємець на смерть збив пішохода. Йому дали іспитовий термін
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • А чому так приховують  прізвище убивці?Це Секрет?
  • Галина Галина

    Падли летят....
  • Читач69

    тобто через  мусора загинуло 3 людини і максимум 10 років,ви ідіоти пожиттєво йому бути в тюрмі ще й дитина загинула ну що в нас так мусарам поблажки.
  • Паша Богуш

    Він втік з місця дтп.його шукали з собаками.

keyboard_arrow_up