Пенсіонера засудили на 10 років за колабораційну діяльність в “Однокласниках”

Пенсіонера засудили на 10 років за колабораційну діяльність в “Однокласниках”
Фото зі сторінки СБУ

Він підтримував окупантів та чекав “пока вєздє будет росія”.

62-річного хмельничанина затримали ще на початку липня. Нагадаємо, він вів сторінку в заборонених в Україні “Однокласниках” та схвалював загарбницькі дії представників збройних формувань рф та органів влади держави-окупанта.

З перших днів війни він вів сторінку в російській соцмережі хмельничанин агітував за кремль та росію. Чоловік поширював фейкову інформацію про реальні події в Україні, виправдовував і підтримував збройну агресію рф, систематично поширював через персональну сторінку кремлівські наративи. 

Своїми репостами він підтримував дії «асVабадітєлєй», визнавав їх правомірними та чекав «пока везде будет россия», повідомили в управлінні Служби Безпеки. Також поширював негативні статті відносно української влади та військовослужбовців Збройних сил України.

Відео дня

Хмельницький міськрайонний суд вже виніс колаборанту вирок —  чоловіка засуджено на 10 років та призначено покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування на такий же термін. 

Натомість у коментарях хмельничани висловлюють власні побажання як можна карати колаборантів та тих, хто досі "сидить" в російських соцмережах:

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Маріна Фурман

    Таким людям тільки смерть
  • Валентина Просветова

    Сподіваюсь, що звідти його вже винесуть...
  • Валентина Заец

    Хто свою рідну Батьківщину зневажає, той пощади не має, в тюрмі нехай доживає.
  • viktor

    Таках сволот внас в країні ще пруд-пруди,зато наші сбушнікі разо з мусорами підприємців грабують,а колоборантами нєма часу займатися.

keyboard_arrow_up