Побачив в ліжку з колишнім. Мешканця Хмельниччини засудили за вбивство через ревнощі

Побачив в ліжку з колишнім. Мешканця Хмельниччини засудили за вбивство через ревнощі
Фото - 24 канал
  • Подія трапилась на Красилівщині минулого року.
  • Вбивця ножем у серце розправився із конкурентом.

За вбивство засудили жителя Старокостянтинова. Все трапилось в квітні минулого року у селі Митинці на Красилівщині у будинку померлого. Там на той момент проживала колишня дружина господаря з іншим чоловіком. Того дня усі троє разом випивали. Ввечері співмешканець побачив жінку в одному ліжку із колишнім і вирішив його вбити. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Ревнивець вдарив потерпілого кухонним ножем прямісінько у серце. Той помер на місці. 

Нещодавно Старокостянтинівський суд призначив чоловікові покарання за статтею "Умисне вбивство" - 9 років позбавлення волі. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PutnickFree

    Анастасіє! Пишете якийсь набір фраз, що не тримається купи ;)
    "в будинку померлого випивали спиртне вбивця та його колишня дружина із колишнім" - їх було, як мінімум, четверо в будинку?
    Співмешканець він же вбивця, він же ревнивець, тут питань немає, особа жіночої статі теж одна, теж питань немає!
    "співмешканець побачив жінку в одному Діжку з екс-коханцем і вирішив його вбити" це як?
    Потерпілий він же власник будівлі він же екс-коханець ніби так.
    Колишній ніби просто випивав у будинку потерпілого, власника будівлі, потерпілого і екс-коханця в одній особі і  в той вечір з особою жіночої статі в ліжку не був!
    Але з заголовка "Побачив в ліжку з колишнім" хто його і з ким бачив в ліжку, може потерпілий перед смертю бачив з вбивцею, чи в будинку були ще і інші особи???

    Карлос Кастанеда reply PutnickFree

    Вот это графоманский понос! Решил, что умнее будешь выглядеть, кастрюля?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up