Поки господарів немає: за добу "обчистили" дві квартири у Хмельницькому

Поки господарів немає: за добу "обчистили" дві квартири у Хмельницькому
  • Злодії проникли у помешкання на Калнишевського та Свободи.
  • Крадії підібрали ключі до вхідних дверей.
  • З помешкань хмельничан забирали гроші та прикраси.
  • Грабіжників наразі не знайшли.

Грабіжники продовжують "обчищати" домівки хмельничан. Проникають у помешкання, коли господарів немає дома. Найчастіше крадії вичікують, коли хмельничани підуть на роботу й потім беруться за "справу". Так, за інформацією прес-служби Хмельницького відділу поліції, 27 березня, зафіксували два випадки крадіжок.

На вулиці Калнишевського злодій проник у квартиру 27-річної хмельничанки. Як зазначили правоохоронці, крадій підібрав ключ до вхідних дверей. Він викрав гроші та золоті прикраси з помешкання.

У той же час на вулиці Свободи невідомий проник у квартиру 43-річної хмельничанки. І знову крадій підібрав ключ до дверей. З помешкання викрали 11000 гривень та золоті вироби. 

Відео дня

Нагадаємо, раніше у поліції повідомили про грабіжників, які вдираються до підвалів та гаражів містян. За добу місті зафіксували 5 фактів крадіжок.

Читайте також: Шахраї прикинулись газовиками: на Пілотській "обчистили" квартиру пенсіонерки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оксана Коваль

    Це точно
  • Оксана Лыса

    І саме найсумніше те, що наша  поліція👮 нікого шукати не буде:((((

    Viktor Dihtiar reply Оксана Лыса

    Нажаль, це не найсумніше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up