Шахраї прикинулись газовиками: на Пілотській "обчистили" квартиру пенсіонерки

Шахраї прикинулись газовиками: на Пілотській "обчистили" квартиру пенсіонерки
  • Стареньку хмельничанку ошукала шахрайка. 
  • Вона зайшла до квартири, нібито перевірити газове обладнання.
  • Натомість винесла з дому всі гроші.

Вчора, 20 березня, на "гачок" шахраїв потрапила пенсіонерка. Посеред білого дня у двері невідома та представилася газовиком. Вона запевнила господарку, що необхідно перевірити стан лічильника і жінка пустила газовика у дім. Удавши, що вона перевіряє лічильник, жінка швиденько придивилася де що лежить. А поки господиня відволіклася, забрала гроші та втекла. Про це повідомили у прес-службі Хмельницького відділуполіції.

Також правоохоронці розповіли, як не потрапити на гачок до псевдо-газовиків. Радять дотримуватися простих правил:

  • Перевіряти документи - "При спілкуванні з газовиками вимагати їх службове посвідчення встановленого зразка з фотокарткою, зазначенням посади, логотипом і печаткою підприємства".

Якщо маєте сумніви, краще ще раз перевірити, чи дійсно прийшов газовик. Для цього можна подзвонити у відділ кадрів "Хмельницькгаз" за тел. 710460, 067 312 42 11.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up