Поспав та вкрав: жителю Шепетівки дали 3 роки за крадіжку авто

Поспав та вкрав: жителю Шепетівки дали 3 роки за крадіжку авто
Зображення ілюстративне
  • П’яний молодик заснув в чужій машині, а коли прокинувся, вирішив зробити її “своєю”.
  • Порушника затримали “на гарячому”.

Увечері, 13 січня, в Шепетівці п’яний чоловік заліз до салону чужого автомобіля. “Lada” стояла поруч з магазином, господар забув замкнути авто, чим і скористався порушник. 24-річний шепетівчанин заснув у машині. Прокинувшись, вирішив привласнити автівку. Ключів у нього не було, тож довелось штовхати машину зі стоянки вручну. Відігнав аж на 11 метрів, поки його не зупинив сусід власника “Lada”, повідомляють в Шепетівському районному управлінні поліції.

У суді молодик визнав свою провину, попросив вибачення у потерпілого. Власник автомобіля запевнив суд, що претензій до обвинуваченого не має. Суд присудив горе-крадієві 3 роки обмеження волі зі звільненням через 1 іспитовий рік. 

При призначенні покарання суд серед іншого врахував, що обвинувачений раніше не судимий, позитивно характеризується, не працює, не заподіяв шкоди потерпілому, котрий просив його не карати. Обставинами, які пом’якшують йому покарання, суд визнав щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину, такою, що обтяжує, – вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up