Пробита голова і нейрохірургія: наслідки застілля у Хмельницькому

Пробита голова і нейрохірургія: наслідки застілля у Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • 28-річний чоловік розтрощив голову знайомому кухонною качалкою.
  • Того в тяжкому стані госпіталізували до лікарні. 
  • В нього закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння та основи черепа. І безліч гематом на голові.

Хмільне застілля закінчилося численними травмами та пробитою головою для 48-річного хмельничанина. Він запросив у гості 28-річного знайомого. Разом чоловіки сіли за чарку. Згодом щось не поділили і гість почав бити власника квартири. 

Спочатку наносив удари руками. Далі зловмисник взяв качалку, яка лежала неподалік, і нею ще кілька разів ударив чоловіка по голові. 

Свідком сутички стала співмешканка потерпілого. Вона побачила моторошну картину, коли повернулась додому. Жінка одразу почала викликати «швидку» та працівників поліції. В цей час злочинець втік. Конфлікт мав місце вчора, 3 жовтня, близько 22.20 години. В одній із квартир по вулиці Гагаріна. 

Відео дня

Потерпілого доправили в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння та основи черепа та численні гематоми на голові. Стан чоловіка лікарі оцінюють як важкий.

Поліцейські ж оперативно встановили особу і місце проживання зловмисника. Чоловіка затримали. Наразі він в ізоляторі тимчасового утримання. По даному Хмельницьким відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up