Продавали через Телеграм: у трьох областях знайшли наркотиків на 2 мільйони гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Продавали через Телеграм: у трьох областях знайшли наркотиків на 2 мільйони гривень (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ НП у Чернівецькій області
  • Мешканець Хмельниччини та жителі Чернівеччини створили міжрегіональний канал розповсюдження наркотиків. 

  • Правоохоронці провели 5 обшуків і вилучили наркотиків на понад 2 мільйони гривень.

На Буковині група осіб створила підпільний бізнес з розповсюдження наркотиків. До складу входив і мешканець Хмельницької області. Торгували наркотиками через Телеграм, а поширювали їх методом “закладок”. Всі затримані віком від 20 до 23 років. 

Зловмисників, причетних до скоєння цього злочину, поліцейські затримали та повідомили їм про підозру. Слідчі поліції вилучили у затриманих наркотиків на суму понад два мільйони гривень, повідомляють у поліції Чернівецької області. 

Під час обшуків правоохоронці та КОРДівці виявили та вилучили:

Відео дня

Вилучені наркотики порушники зберігали на території Чернівецької, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Усі знайдені наркотики та нарковмісні речовини направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Поліцейські затримали зловмисників та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Місцеве видання “Чернівецький промінь” додає, що зараз підозрюваних тримають під вартою з можливістю внесення застави від 70 до 200 тисяч гривень. 

П’ятьом фігурантам вже повідомили про підозру info. Слідчі встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Порушникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up