Провідник потяга, який прямує через Хмельниччину, переправляв ухилянтів

Провідник потяга, який прямує через Хмельниччину, переправляв ухилянтів
  • З «пасажирів» чоловік брав від двох до трьох тисяч доларів.

Хмельницькі правоохоронці викрили схему переправлення ухилянтів до Польщі. Організатором схеми був провідник «Укрзалізниці», який обслуговував потяг «Запоріжжя — Перемишль». Цей маршрут пролягає через Хмельниччину по лінії Полонне — Шепетівка — Нетішин, однак в області не зупиняється.

Правоохоронці з'ясували, що провідник ховав чоловіків у своєму купе у вентиляційній шахті. За «проїзд» брав від двох до трьох тисяч доларів США. Затримали чоловік у пункті пропуску на Львівщині під час перевезення чергового «пасажира». Про це повідомили на сайті прокуратури Хмельницької області. Скільки людей провідних встиг перевезти, не повідомляється.

Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 332, тобто за незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів. Обвинувальний акт вже передали до суду.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • шоколадные ванильные соленые муравьи в реальности без маски.
  • Алена Феськова

    Спасав людей
  • Любов Школьняк

    Депутатів,які повивозили своїх дітей за кордон ніхто нікого не карає.Воювати має простий народ.Де справедливість

    Микола Кушнір reply Любов Школьняк

    Любов Школьняк а де синки судів прокурорів депутатів і інших можновладців сором хряки в зеленій формі бігають і виловлюють дітей з сіл або бідних а мажорів на крутих машинах чому непризивають

keyboard_arrow_up