Провідник потягу "Укрзалізниці" переправляв за кордон «ухилянтів» (ФОТО, ВІДЕО)

Провідник потягу "Укрзалізниці" переправляв за кордон «ухилянтів» (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото ГУ НПу Хмельницькій області
  • Провідник обладнав у вентиляційній шахті свого купе спеціальну схованку. 

  • Там ховав чоловіків, аби ті могли виїхати з України. 

  • За свої послуги брав від 2 до 3 тисяч доларів США.

Чергову кримінальну схему із переправки ухилянтів за кордон викрили правоохоронці. Провідник міжнародного потягу перевозив військовозобов’язаних за межі країни у вентиляційній шахті вагону. Деталі розповіли в поліції. 

Провідника пасажирського потягу сполученням «Запоріжжя — Перемишль» налагодив канал переправлення ухилянтів через державний кордон в обхід прикордонного контролю. Для цього він обладнав у вентиляційній шахті свого купе спеціальну схованку. За таку послугу чоловік брав від 2 до 3 тисяч доларів США.

Відео дня

Правоохоронці викрили "схему" провідника в Хмельницькій області. А затримали під час перевезення чергового «клієнта» на пункті пропуску на Львівщині. В поліції кажуть, він провадив свій незаконний бізнес уже кілька місяців.

Слідчі оголосили затриманому підозру у вчиненні кримінального правопорушення info. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна. Нині розслідування триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Es fero

    наших людей нічого не виправить. все на корупціонерів при владі спирають - а всі такі самі. від низу до верху. дай но тільки ідею де можна заробити бабло - порушуючи але ж зарбити - і всі тут як тут. нічого не зміниться в цій країні

    Max Forosov reply Es fero

    А де ж його заробити те бабло? їсти треба, комуналку вимагають, а заробити не має де, ось люди і ризикують. а шо сидіти склавши руки? зараз як військовий стан відмінять, то ті комунальщики як забігають, їм же не поясниш шо в хмельницькому копійки нема де заробити. Ось приклад - знайомий в магазині Цвях працював охоронником - зарплата 1000 гривень на місяць, а тільки за тепло 1500 гривень прийшло... то де брати гроші?

keyboard_arrow_up