Переправляв ухилянтів за кордон: на Буковині затримали жителя Хмельниччини

Переправляв ухилянтів за кордон: на Буковині затримали жителя Хмельниччини
Фото зі сторінки Чернівецької обласної прокуратури
  • Чоловік діяв разом зі спільниками.
  • Вартість «послуги» - 6 тисяч доларів.

Незаконну схему переправляння чоловіків призовного віку за кордон  налагодив 32-річний житель Хмельниччини спільно зі спільниками. «Ціна питання» - 6000 доларів США.

У березні цього року він отримав «замовлення» на переправлення до Молдови 27-річного військовозобов’язаного. «Клієнта», за домовленістю, зустрів у Сокирянах, що на Чернівеччині. Дорогою до держкордону взявся проводити йому чіткий інструктаж. Пояснював між якими саме знаками той має перелазити огородження на лінії розмежування України та Молдови, куди повинен рухатися далі.

Обох чоловіків прикордонники затримали 27 березня між Сокирянами  та Волошковим Дністровського району, зазначають у Чернівецькій обласній прокуратурі.

Відео дня

Мешканцю Хмельниччини правоохоронці повідомили про підозру за фактом незаконного переправлення ним військовозобов’язаних через державний кордон України. Особи його спільників наразі встановлюють.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anton Volos

    Хто відхиляється від служби лишити гржданства івсе комфіскувати тоді буди справидливість повідкуплялися здорові як бики повтікали за границю атут паї івсі льготи пенсії получають тре все зробити перевірку івсе посправидливості за наших хлопців скалічених погібших героїв все залежить від власті закінчиться війна будуть посміхатися атре щоб цего небуло немає на місце відібрати паї Ато батьки їх получають азнас посміховуються слава героям смерть ворогам іпридатєлям

    Андрей Гришнюк reply Anton Volos

    Так а чому ж Ви цього не говорите тим хто тут,поліція, прокуратура, депутати,вони також відхиляються від служби!

    Чи проти цих ухилянтів язик в сраці?

    Більша частина тих хто в тцк  також ухиляється!...
  • Андрей Гришнюк

    З цими все зрозуміло,у нас про таких і писати,і по всіх ресурсах будуть розповідати.

    Чому Ви не пишете про тих ухилянтів які через кордон проїжджають "законо",тому що вони діти мажорні,самі мажорики і може "ответочка" прилетіти за те що напишете?

    Чи також проплочені!...

    Брали б приклад з Волинського телеканалу "АВЕРС",ото я розумію новини, розповідають про всіх і вся,і не бояться ні прокурора,ні судді,ні депутата!

    І про тцк, і про поліцію,і про корупцію на митниці,і ганяють їх усіх як щурів, ніхто від їх репортажів відкараскатися не може!

    Ось таким журналістам велика ПОВАГА!

    Де гамалій,що з його справою?

    Чому не пишете?.....
  • Svitlana Svitlana

    Ще напишіть як масово роблять операції..... ухилянти
  • Anton Volos

    Відправити на фронт на першу лінію

keyboard_arrow_up