Різанина на Тернопільській. Студента, який штрикнув ножем свого одногрупника, взяли під варту

Різанина на Тернопільській. Студента, який штрикнув ножем свого одногрупника, взяли під варту
  • Сварка між двома хлопцями завершився реанімацією для одного з них та ізолятором для іншого. 
 

3-го березня на вулиці Тернопільській в обласному центрі 17-річний студент місцевого професійного ліцею поранив ножем свого одногрупника. Як виявилося, між хлопцями  спалахнув словесний конфлікт, що переріс у штовханину, під час якої юнаки впали на землю та продовжили "розбірки". Один із них вихопив із кишені куртки ніж та кілька разів вдарив іншого в стегно та груди.

На щастя, потерпілого вчасно прооперували. А ось його кривднику тепер доведеться відповісти у суді.

Проти хлопця відкрили провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України. Її санкція передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі слідство знаходиться на початковій стадії, усі свідки кримінального правопорушення ще не встановлені та не допитані, речові докази не досліджені. Сам підозрюваний зазначив, що діяв в умовах самооборони.

Відео дня

Як повідомили у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду, наразі юнаку обрали міру запобіжного заходу. До 30 квітня він перебуватиме під вартою без права внесення застави. Так постановив слідчий суддя, опираючись на те, що хлопцю інкримінують скоєння особливо тяжкого злочину, спричинення умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

Читайте також: На Хмельниччині 8-річний хлопчик підстрелив брата з гвинтівки

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Довчиться дістанційно ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up