Розчленування і канібалізм. Дали "довічне" хмельничанину, який вбив жінку та дитину

Розчленування і канібалізм. Дали "довічне" хмельничанину, який вбив жінку та дитину
  • Два роки тому “довічне” дали хмельничанину, який вбив 30-річну Катерину та її 10-річну доньку - Аню.
  • На вирок була подана апеляція.
  • Проте суд залишив рішення без змін.

Хмельницький міськрайонний суд два роки тому виніс вирок у справі про вбивство двох вінничанок - 30-річної Катерини Обуховської та її 10-річної доньки Ані. Винним визнали Сергія Любенка. Йому призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі. 

Захисник Любенка подав апеляцію. Проте суд вирішив залишити рішення без змін. Тож хмельничанина засуджено до довічного позбавлення волі. Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Відео дня
v class="video-block">

Нагадаємо, ця історія почалася із сайту знайомств. Там один одного знайшли 30-річна Катерина і 36-річний Сергій. Останній, як йдеться у рішенні суду, представився бізнесменом із Києва. Заявив, шо володіє мережею аптек. Говорив, що має 5 квартир у столиці. 

Від серпня 2015 року жінку з дитиною оголосили в розшук. 18 вересня на пасовиську села Заслучне, біля Красилова, знайшли рештки тіла дитини. А біля нього те, що залишилося від одягу. Ідентифікувати не могли навіть вік.

Не змогли розпізнати і тіло вбитої жінки, яке знайшли в лісі біля населеного пункту Нивки, що за 22 кілометри від Києва. На тілі виявили два вогневих поранення. Але обличчя було сильно понівечене. Катерину Обухівську поховали як невідому. 

Тоді правоохоронці коментували так страшну знахідку: дівчинку розчленували, кинули в очерет, а звідти рештки могли витягнути тварини й з’їсти. Разом з тим казали, що в справі мало місце людожерство, бо підозрювані: сектанти з такою релігією. В них знайшли окультну літературу. 

«На допиті сам убивця зізнався, що пробував сиру печінку вбитої дитини, - пишуть «Факти».

— «Я не міг зробити цього раніше, тому що за моєю релігією не можна їсти м'ясо дітей, яким не виповнилося десять років…»

Спільниця сатаніста-канібала Юлія на суді розповідала, що Любенко змушував її читати книгу «Променистий янгол». Це про люцифера. «Я сказала, що ця книга для мене тяжка. Але він відповів, що я маю її прочитати», — говорила вона».

Експертиза на адекватність головного підозрюваного показала, що чоловіка повністю усвідомлював свої дії, тому осудний. Як кажуть журналісти, що були на засіданнях, він часто посміхався, поводився цілком спокійно. Між іншим, сказав таку фразу: «Я й сам батько. Навіть не уявляю, що відчувають зараз потерпілі».     

Сергія Любенка знайшли по єдиній фотографії, яку потай зробила подруга Каті. Поліцейські стежили за будинком, в якому той ховався в Києві. Три доби чекали в засідці, доки той вийшов надвір.

Також в поліції тоді говорили, що вони перевіряють Любенка на причетність до вбивств інших 10-річних дівчаток. Але, як тепер бачимо з вироку, довести провину сатаніста-канібала в інших злочинах не вдалося. Його судили тільки за смерть вінничанок. 

Читайте також: Вбивства, зґвалтування та грабіж. Страшні злочини, за які дали довічне на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юлія Хижавська

    І не лікувати бидло за наші податки, хімії йому капати бо стерво хворіє і годувати. А повісити суку на стовб щоб здихав довго і мучився в адських муках під пекучим сонцем. 😠😡Я б його налікувала б. Не прожив би і пів години
  • Татка Римар

    І це він ще легко віделався під ракету падлюку таку
  • Андрей Гришнюк

    От тепер щей утримувати цього чорта довічно....

keyboard_arrow_up