СБУ викрила на Хмельниччині більше 50 прихильників “руського міра”

СБУ викрила на Хмельниччині більше 50 прихильників “руського міра”
  • Серед них — жителі Хмельницького, Шепетівки, Білогір'я та Шепетівського району. 

  • Вони поширювали роспропаганду в заборонених соціальних мережах. 

Служба Безпеки України продовжує викривати прибічників збройної агресії рф. Так, лише в Хмельницькій області від початку року правоохоронці повідомили про підозру понад півсотні прихильників «руського міра». А обвинувачення стосовно більше 40 інтернет-агітаторів вже скерували до суду. Про це повідомили в СБУ. 

Серед тих, кого спіймали на ворожій пропаганді – жителі Хмельницького, Шепетівки, Білогір'я та Шепетівського району. Всі вони є активними користувачами заборонених в Україні соціальних мереж.

Прибічники “руського міра” систематично поширювали антиукраїнський контент та намагались просувати ідеї ворога серед своїх знайомих:

Відео дня

Також днями слідчі СБУ скерували до суду обвинувальний акт щодо жительки Хмельницького району. Вона виправдовувала злочини росіян та поширювала заклики до повалення чинної влади в Україні для «воз'єднання з росією».

А от уродженка росії та громадянин білорусі вже отримали вироки суду. Вони, мешкаючи на Хмельниччині, захоплювалися російськими окупантами, бажали «сил та нових перемог» «героям», які вдерлися на українську територію.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валя Довгань Луцькова

    Їх є більше .
  • Читач50

    поблікуйте їх.....
  • Андрей Гришнюк

    У нас більше ніж половина верховної (з)ради прихильники,не рахуючи обласних депутатів і чиновників то СБУ не бачить!

    А розповідаєте про невідомо кого...
  • Читач81

    А як розслідуванням незаконних побудов у центрі міста. 100 відсотків, що особливих порушень не знайдуть. А ловити сумашедших руських бабок не велика честь.

keyboard_arrow_up