Секретарка сільради на Хмельниччині підробила заповіт, аби привласнити пай

Секретарка сільради на Хмельниччині підробила заповіт, аби привласнити пай
Фото ілюстративне

Жінка хотіла привласнити собі земельну ділянку вартістю 710 тисяч гривень. 

Це трапилось на Летичівщині. Секретар однієї з сільських рад, будучи службовою особою, дізналася, що в сусідньому селі померла жінка. Вона жила самотньо, але мала земельну ділянку з паєм. Після її кончини землю ніхто не успадкував, але залишився пай. 

54-річна секретарка вирішила підробити заповіт та привласнити землю орієнтовною вартістю 710 тисяч гривень, повідомляють в прокуратурі. Вона склала дублікат неіснуючого заповіту на користь третьої особи. 

Зловмисницю викрили та затримали поліцейські. Вони оголосили їй підозру info у зловживанні службовим становищем та підробці документів. За скоєне секретарці може загрожувати до 6 років ув'язнення. Наразі слідчі дії тривають.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині виявили більше 200 порушників-іноземців у 2022 році

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Людмила Юрга Войтенко

    Коли нажеруться ?????!!!!
  • Олена Корнійчук

    Особливо з 14 року, коли йде така боротьба за нашу українську землю,поки хтось голову свою кладе то хтось лапу. Це земля з кров'ю і слізьми, хто зазіхнув їм ніколи не буде добра, Бог палицею не б'є.
  • Ніна Завада

    Дасть взятку і вийде чистою з води. Внас все на тому і побудовано. А військові приходять а вони руками розводять. Н е м а є.Коли ми будемо робити, як в Китаї вкрав збрихав  розстріляти.
  • Людмила Маряновська

    Туди й її дорога!

keyboard_arrow_up