Спіймали браконьєрку в Летичівській громаді. Наловила риби на 325 тисяч

Спіймали браконьєрку в Летичівській громаді. Наловила риби на 325 тисяч
Фото Хмельницькго рибоохоронного патруля
  • Жінка спіймала 206 сріблястих карасів. 

Днями рибні інспектори затримали на Хмельниччині чергову порушницю. Цього разу браконьєрством займалась жінка. Її спіймали “на гарячому” 20 жовтня в Летичівській громаді. Про це повідомляє рибоохоронний патруль. 

Жінка добувала рибу поблизу села Подільське, на річці Південний Буг. Для промислу використовувала 4 сітки. У них спіймала 206 рибин — карасів сріблястих. Сума збитку, якого завдала така риболовля, складає 325 686 гривень. 

Правоохоронці вилучили заборонені знаряддя та передали їх на зберігання на склад рибоохоронного патруля. Риба була ще живою, тож її повернули у водойму.

Відео дня

А на громадянку склали адмінпротокол за порушення правил рибальства. Додамо, що згідно закону за це передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 680 гривень із відшкодуванням завданих збитків. Кримінальна відповідальність настає за незаконне добування водних біоресурсів у разі завдання істотної шкоди. Санкція статті передбачає штраф від 17 000 – 85 000 гривень, або обмеження, або позбавлення волі строком до трьох років із відшкодуванням завданих збитків. Повідомити про порушення можна за телефоном «гарячої лінії»: (068) 384-98-10.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (58)
  • Денис Гришков

    Карась важаеться дикою та сорною рибою
  • Діма Власюк

    Вкрав фуру волонтерської допомоги! Купив собі в Іспанії дачу!!!
  • Витольд Иванив

    Ордена їм дайте ,медалі на груди,грошову винагороду випишіть,на відпочинок в Карпати відправте...Вони ж розкрили великий злочин виявили бракон,єрку... стидоба .Зайдіьь в Летичиві   де продають рибу на виїзді і переконаєтесь як славно праіюють відплвідні органи.
  • Інна Поліохта

    То яка сума штрафу в сотнях чи тисячах?

keyboard_arrow_up