Справа «Helix»: хмельничани заявили, що їх «кинули» на мільйон

Справа «Helix»: хмельничани заявили, що їх «кинули» на мільйон
Фото із сторінки Дмитра Нагути у "Фейсбук".
  • До поліції звернулося 18 хмельничан.
  • Найбільша сума, яку віддав «Helix» заявник із Хмельницького – 12 000 доларів.
  • «Helix» продовжує працювати і популяризує свою компанію.

Сотні ошуканих на мільйонні збитки. Розслідування по справі «Helix» триває. Зростає кількість людей, які йдуть до поліції. Станом на 14 лютого поліція отримала більше 400 заяв від тих, хто втратив гроші. Більшість із них були написані мешканцями Тернопільщини.

«На сьогодні кількість потерпілих виросла до 411 осіб. Звичайно, їх набагато більше. Збитки складають 35 мільйонів гривень. Сума виросла, і вже недостатньо тих коштів, на які ми наклали арешт, для того, щоб погасити збитки», - цитує слова начальника головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола видання «20 хвилин».

У Хмельницькому кількість заяв поки невелика – 18. Остання з них була зареєстрована 13 лютого. Кожного із вкладників «Helix» ошукали на суму від 350 до 12 000 доларів. Загальна сума, про втрату яких заявили хмельничани, становить близько 1,2 мільйона гривень. Усі заяви відсилають до Тернополя. Саме там розглядають дану справу. Поліція називає компанію фінансовою пірамідою.

Відео дня

Нагадаємо, що на початку грудня арештували трьох керівників «Helix». Серед них і лідер компанії хмельничанин Дмитро Нагута. Суд вирішив тримати його під вартою два місяці. Але бізнесмен вийшов під заставу в 5 мільйонів гривень. Після цього у Тернополі відкрили новий офіс компанії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина Волошина

    отако, нажилися на дурачках, які вклали гроші і тішаться

    Сергій Якубенко reply Ірина Волошина

    він вийшов під заставу і гульбенить на ті гроші які вкрали в довірливих дурачків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up