Кількість ошуканих "Helix" вже сягнула 500 людей. А компанія тим часом відкрила новий офіс

Кількість ошуканих "Helix" вже сягнула 500 людей. А компанія тим часом відкрила новий офіс
  • Дмитро Нагута повідомив про відкриття нового офісу «Helix».
  • Поліція зареєструвала 500 заяв від людей, які стали жертвами фінансової піраміди.
  • Вкладникам компанії не повернули ні копійки.

Справа «Helix» триває. Після затримання лідера компанії хмельничанина Дмитра Нагути, люди масово пішли писати заяви до поліції. Станом на 12 січня, таких було зареєстровано вже 500. Це потерпілі жителі Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Хмельницької областей, які написали заяви в правоохоронні органи. Загальна сума втрат складає майже 30 мільйонів гривень. Про це повідомляє тернопільське ГУНП.

Більшість заявників приходили до поліції у Тернополі. У Хмельницькому до Нового року було відкрито 18 кримінальних проваджень по шахрайству. Після свят заявників прийшло небагато. Всього у місті таких поки більше 20. Про це vsim.ua повідомили в Хмельницькому відділі поліції.

 

Дмитро Нагута з партнерами вийшли під заставу і перебувають на контролі в поліції. Та це не завадило їм посприяти відкриттю нового офісу компанії. Зробили це в Тернополі. Згідно повідомлення з офіційної сторінки компанії Вконтакті, з 11 січня запрацював інформаційний офіс. У поліції досить неоднозначно відреагували на такий хід компанії.

Відео дня

«Вчора на сторінці в соціальній мережі один із власників сумнозвісного товариства  поділився «чудовою новиною» про те, що в Тернополі 11 січня відкрився новий інформаційний офіс «HELIX». Поліцейські припускають, що такий крок може бути спробою повпливати на обдурених клієнтів, переконуючи тих, хто ще не звернувся до правоохоронців, - не робити цього, а заявників - відмовитися від претензій. Що натомість обіцятимуть творці фінансової піраміди – повернення коштів чи інші «бонуси» - допоки невідомо. Правоохоронці ж  закликають людей не довіряти зловмисникам. Адже обіцянки повернення грошей звучали вже не раз, проте досі жодному з вкладників не було повернено ні копійки», - йдеться у повідомленні ГУНП в Тернопільській області.

Нагадаємо, що на початку грудня арештували трьох керівників «Helix». Серед них і лідер компанії хмельничанин Дмитро Нагута. Суд вирішив тримати його під вартою два місяці. Але бізнесмен вийшов під заставу в 5 мільйонів гривень. Після затримання Нагути до поліції почали звертатися ошукані хмельничани.

17 січня у суді Тернополя розглядатимуть апеляційну скаргу Дмитра Нагути. Він просить змінити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідкуйте за розвитком подій разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up