Суд обрав запобіжний захід посадовцю Держгеокадастру, якого спіймали на хабарі

Суд обрав запобіжний захід посадовцю Держгеокадастру, якого спіймали на хабарі
  • Чиновника взяли під час отримання 500 доларів.

  • Його триматимуть під вартою до 27 грудня.

  • Однак він має змогу внести заставу.

Сьогодні, 1 листопада, у Хмельницькому обрали запобіжний захід начальнику одного з відділів Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександру Цимбалюку. Засідання відбувалося у закритому режимі. Суд постановив залишити чиновника під вартою до 27 грудня включно. Однак підозрюваний має змогу внести заставу розміром 71 080 гривень.

Нагадаємо, Олександра Цимбалюка затримали співробітники Служби безпеки України під час отримання 500 доларів хабара. Про це прес-служба відомства повідомила учора, 31 жовтня. Як встановили правоохоронці, він разом з іншим посадовцем вимагав 1 200 доларів США від хмельничанина. За ці кошти вони обіцяли вжити відповідні заходи реагування щодо самовільного захоплення його земельної ділянки сторонніми особами.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up