Суд оштрафував батька, донька якого зняла прапор України зі стовпа

Суд оштрафував батька, донька якого зняла прапор України зі стовпа
Фото ілюстративне
  • Неповнолітня дівчина разом із подругою вкрала жовто-блакитний прапор.

  • Крадіжку помітили та викликали батька порушниці до суду.

Пригода трапилась у серпні на Шепетівщині. Пізно ввечері 4 серпня в селі Городище дівчина зняла прапор України з електричного стовпа по вулиці П’яскорського.

На той момент вона була разом із подругою. Остання забрала прапор до себе додому. Про це йдеться у постанові Шепетівського міськрайонного суду.

Крадіжку помітив староста села лише 15 серпня, під час обходу території. Чоловік повідомив про зникнення стягу до поліції. Як саме з'ясували, хто вчинив крадіжку у постанові не повідомляють, також немає відомостей стосовно подруги дівчини, яка забрала прапор. 

Відео дня

Оскільки порушниці ще немає й 16-ти, то за скоєне її не судили. Відповідальність за крадіжку доньки поніс батько. Додамо, що чоловік виховує, окрім дівчини, ще двох неповнолітніх дітей. Він у суді розкаявся та визнав, що недогледів за донькою. 

Його засудили info за неналежне виконання батьківських обов’язків та призначили штраф. Розмір штрафних санкцій становить 850 гривень, до того ж чоловік має сплатити ще 496 гривень судового збору.

У постанові ж зазначають, що вартість прапора, який зняла дівчина зі стовпа, становить 80 гривень. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Уляна Скромик

    На щось розумне-хисту немА🙄
  • Светлана Атрощенко

    Діти озвучили політику батьків
  • Маріна Фурман

    Батьки  зовсім не  займаються  вихованням  дітей.
  • Емілія Ненадовська

    За такі речі діти і батьки повині відповілати разом. Батьки платити штрафи , а діти підмітати вулиці , або мити мусорні баки. Тільки тоді діти будуть   відчувати вину.  А так батьки звплатили ; а вони пішли дальше робити пакості.

keyboard_arrow_up