Суд відмовив відпустити Миколаїва з СІЗО

Суд відмовив відпустити Миколаїва з СІЗО

Апеляційний суд Хмельницької області відмовився змінити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для обвинуваченого у  смертельній ДТП Роману Миколаїву.

Суд відмовився змінити запобіжний захід екс-очільнику Департаменту освіти і науки Хмельницького Роману Миколаїву і перевести його, наприклад, під домашній арешт. Таке рішення прийняли на засіданні вчора, 26 липня.

Адвокат обвинуваченого просив обрати підозрюваному більш м’який запобіжний захід. Захист покликався на недоведеність існування ризиків того, що його підзахисний перешкоджатиме кримінальному провадженню. Але слідчий та прокурор наполягали на необхідності тримання Романа Миколаїва під вартою. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду. 

Нагадаємо, що екс-посадовця підозрюють у вчиненні ДТП, в результаті якої загинули двоє людей, ще четверо отримали травми різної важкості. 20 липня суд продовжив Миколаїву запобіжний захід до 15 вересня без можливості внесення застави.

Відео дня
Фото Апеляційного суду Хмельницької області 

В ніч на 30 травня близько 23:50 по Вінницькому шосе, на в‘їзді до міста Хмельницького, сталася смертельна аварія. Легковий автомобіль врізався в вантажівку. В салоні легковика було четверо дорослих і троє дітей. За кермом службового “Nissan Leaf” був 38-річний директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. А в салоні автомобіля знаходилась завідуюча садочку № 53 Наталія Докторук, методистка Департаменту Антоніна Манзюк і її чоловік Олександр Манзюк. 33-річна Наталія і 32-річний Олександр загинули.  
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    иногда нужно хорошо посидеть, подумать...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up