Судили чоловіка, який на Львівському шосе кинув з вікна гранату

Судили чоловіка, який на Львівському шосе кинув з вікна гранату
  • Через вибух було пошкоджено два автомобілі та вікна на перших поверхах будинку.
  • Був суд над зловмисником.

Все сталося 24 січня цього року. Близько 19 години на “102” повідомили, що у дворі на Львівському шосе стався вибух. На місці фахівці встановили, що його спричинила граната “Ф-1”. В результаті - було пошкоджено два автомобілі “ВАЗ 2107” та “Volkswagen Passat”. А також вікна на 1-3 поверхах будинку. Про все це повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області. 

Правоохоронці встановили, що до подій причетний 28-річний чоловік. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності. Під час огляду його квартири було виявлено кільце від гранати. Це підтвердило те, що зловмисник кинув її з вікна у двір.

У той же вечір працівники поліції стали шукати чоловіка, аби затримати. Близько 1 години ночі його знайшли в одному з хостелів міста.

Відео дня

Дану справу розглядали в суді за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирок - 4 роки ув’язнення. 

у хмельницькому до 4 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який кинув гранату у двір будинку

у хмельницькому до 4 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який кинув гранату у двір будинку

Читайте також: У Хмельницькому судили солдата штурмового батальйону. Він обікрав два магазини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)

keyboard_arrow_up