Таксист однієї з хмельницьких служб "кришував" повій

Таксист однієї з хмельницьких служб "кришував" повій
Повії віддавали сутенеру третину заробітка
40-річний чоловік шукав клієнтів проституткам та отримував за свої послуги третину заробітка останніх.

Як повідомляють у міліції, «бордель» організував саме таксист. Дядько знайшов кількох дівчат віком 25-30 років, які були б не проти підзаробити своїм тілом. Година інтим-послуг коштувала 300 гривень. З них сто забирав сутенер.

- Дівчат він привозив у готелі та інші розважальні заклади, розташовані у передмісті Хмельницького. Тож на клієнта додатково лягала оплата послуг таксі, - говорить речник управління МВСУ у Хмельницькій області Катерина Шуприган.

У якій зі служб працював таксист, у прес-службі не повідомили. Про «діяльність» чоловіка довідалися міліціонери. Правоохоронці спостерігали за таксистом і нещодавно спіймали його на гарячому, під час отримання грошей від повії.

Відео дня

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Володимир Яцюк, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України.

За організацію проституції чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Максимальне покарання для повій, якщо проти них складуть протокол - штраф у 255 гривень. А клієнти проституток, за українським законодавством, відповідальності не несуть.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up