“Цікавилась магією”: нові деталі смерті 27-річної Альони з Кам’янця

“Цікавилась магією”: нові деталі смерті 27-річної Альони з Кам’янця
  • Маму 4-річного хлопчика шукали більше місяця.  
  • Її тіло під кригою знайшли місцеві рибалки. 
  • Чоловік підозрює, що кохану довели до самогубства. 
  • Дізнавайтесь нові обставини загибелі кам’янчанки. 

Щезла раптово, як провалилась крізь землю. Так про зникнення Альони Чорної говорили всі рідні й знайомі. Жінку оголосили безвісти зниклою на початку грудня. А вже 14 січня її тіло дістали з-під криги.

Сім’я загиблої кам’янчанки досі оговтується від шоку. Її чоловік Сергій перед трагедією якраз повернувся із заробітків. Разом з маленьким сином Максимом вони засинали разом. Під ранок чоловік помітив, що дружини немає. Тієї ночі Альона вийшла з дому і вже не повернулась. Про нові деталі смерті жінки розповіли у сюжеті “Надзвичайних новин”.

“Приїхав з заробітків. Сварок ніяких не було, взагалі нічого….Жили як сім’я. Любила дитину дуже, мене любила. За дитину вона казала, що це моє життя”, - пригадує чоловік загиблої Сергій. 

Відео дня

Як все було?

27-річна Альона раптово зникла на початку грудня. За словами чоловіка, напередодні ввечері жінка була трохи засмучена, але ділитись з коханим не захотіла. Вже близько 4-ої ранку Сергій помітив, що дружини немає. Відразу став набирати - але телефон не відповідав. Після того Сергій Чорний звернувся до поліції. 

Востаннє Альону зафіксували камери спостереження вночі.  На відео видно, як жінка швидкою ходою рухається в напрямку Старого міста. При цьому не випускає з рук телефону і відписує на повідомлення. 

Як знайшли?
Понад місяць пошуки були безрезультатними.  Тіло 27-річної Альони знайшли випадково місцеві рибалки. Вони робили лунки на замерзлій водоймі. Коли пробурили одну, то звідти показалась жіноча рука. Після того на поверхню спливло все тіло. 

Тоді слідів насильства на тілі жінки експерти не виявили. 

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 з позначкою “безвісти зникла”.  Про це повідомила речниця Кам’янець-Подільського районного управління поліції Тетяна Чубар. На розшук орієнтували весь особовий склад райуправління. 



 Самогубство через кохання?

За словами чоловіка і подруг Альони,  жінка постійно підтримувала стосунки з колишнім. У ніч своєї загибелі вона теж мала з ним розмову. Припускають, що саме спілкування з екс коханим могло спонукати кам'янчанку до самогубства. 

“Подружки розказували, що він був в нас на квартирі не раз. Але це все приховано. Це він тільки може сказати. В поліції показали, що дзвінки з ним в неї були не раз", - розповів Сергій. 

Встановили також, що 27-річна Альона цікавилась магією і навіть була підписана на кілька тематичних сторінок у соцмережах. Чоловік загиблої кам'янчанки підтвердив це і додав, що кохана начебто шукала навіть того, хто вміє робити привороти. 

Поліція наразі ще з’ясовує остаточну причину смерті жінки. Попередньою версією поки залишається самогубство.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Тищенко

    Так крепко любила чоловіка,  що паралельно мала коханця для кохання та мабуть далеко не одного..  Нехай закоханий в закохану зробить аналіз ДНК на дитину , щоб не годував чужого отприска..

    Олександр Чорний reply Татьяна Тищенко

    Судите по собі ? Не судіть і не судимі будете.

keyboard_arrow_up