Хотів задушити поліцейського: жителя Хмельницької громади посадили на 9 років

Хотів задушити поліцейського: жителя Хмельницької громади посадили на 9 років
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Поліцейські прибули на виклик. Вони хотіли поспілкуватися з чоловіком. 

  • Той був уже п’яним, він накинувся на копа та став його душити. 

  • На допомогу прийшов напарник і разом вони втихомирили нападника. 

Цей інцидент трапився ще в жовтня минулого року. 21 числа дільничі приїхали на виклик в одне із сіл Хмельницької тергромади. Місцеву мешканку поранили ножем. Поліцейські прибули, аби опитати підозрюваного — її співмешканця, розповідають поліції. 

Незважаючи на ранню годину, зловмисник вже був п’яний. Під час спілкування в салоні службового авто він ззаду накинувся на поліцейського і почав душити його. На допомогу напарнику кинувся інший дільничний.

В одній із ухвал йдеться, що старший дільничний офіцер почув декілька звуків сигналу автомобіля, які подав його колега. Той не міг сам протистояти нападнику і таким чином кликав на допомогу.

Відео дня

Дільничий одразу кинувся до авто. Він відчинив двері зі сторони водія та побачив, як підозрюваний обома руками душить колегу за шию. 

Застосувавши прийоми рукопашного бою, поліцейські вгамували нападника, одягли на нього кайданки та викликали на місце слідчих.

Весь період розслідування чоловік сидів під вартою. Про нього відомо, що він уродженець села Бахматівці Хмельницького району, на той час працював лісорубом «Прибузького лісництва», пише Zaxid.net з посиланням на судові реєстри. 

Нещодавно відбувся у по цій справі. 39-річного чоловіка визнали винним у вчиненні замаху на вбивство працівника правоохоронного органу (ст. 348 Кримінального кодексу України). Його засудили до 9 років ув’язнення. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (186)
  • Дмитро Мельничук

    А в нормальній країні могли  і застрелить а в нас тільки 9 років. А про те що неадекват порізав жінку то нічого, народ хоче виправдати щоб взавтра він її дорізав. Коли вас ріжуть ви кого викликаєте? Що ви від них чекаєте - захисту і справедливості. А який захист може бути якщо на нього люба шавка може розкрити рота а ще гірше підняти на поліцейського руку або напасти знаючи що за це він не отримає жорсткого покарання. Багато хто пише про дитину, яка загинула ні за що. Але щоб хто не говорив то є ненавмисне вбивство. П'янка, розваги, тупість людей які були не на службі. Вбивство без злого умислу. Розгільдяйство. Нещасний випадок. Звичайно таким не місце в поліції. В поліцію набирать кого попало, то чого ви очікуєте?
  • Andrey Korabel

    Гандони 👁️лучши ли забив його срок такий 🤬
  • Євгена Мазур

    То певно деремно він його недушив довели чоловіка  нема там закого судити
  • Zub Alekseevich

    Раніше мєнта не навиділи вори, блотні, взагалі рецидивіст.. а зараз,  весь народ..

keyboard_arrow_up