У Хмельницькому під варту взяли 20-річного "закладчика" наркотиків

У Хмельницькому під варту взяли 20-річного "закладчика" наркотиків
  • Хлопець збував особливо небезпечну речовину "PVP".
  • У нього знайшли наркотиків на 200 тисяч гривень. 
  • Тепер він може сісти на 12 років.
 

20-річний хмельничанин продавав  психотропну речовину "PVP" мешканцям обласного центра. Хлопець робив так звані "закладки" з наркотиками у різних районах міста.

Затримали наркоторговця "на гарячому", коли той саме отримав нову партію товару. Під час обшуку у нього виявили два пакунки, в яких було близько пів кілограма речовини "PVP". Крім того, наркотики згодом знайшли й в помешканні юнака.

  • "За попередніми даними вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному ринку" становить більше 200 тисяч гривень", - повідомили у прокуратурі області.

Наразі триває досудове розслідування. Затриманому оголосили про підозру за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. До слова, санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Відео дня

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному. На час слідства його триматимуть під вартою. Щоправда, хлопець має можливість чекати суду на волі. Для цього йому необхідно внести заставу розміром 210 тисяч гривень.

Читайте також: 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Igor Kuydan

    Хай поседить подумаэ рокiв так 15
  • Танюха Беляєва

    Крутиться хлопець як може
  • Yurij Ksiondz

    То корона вірус...
  • Микола Коваль

    Якщо сяде то почне вживати сам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up