У Хмельницькому судитимуть терориста з «ЛНР»

У Хмельницькому судитимуть терориста з «ЛНР»
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Підготовче засідання призначили на 18 грудня.

  • 46-річного чоловіка звинувачують в участі у терористичній організації.

  • Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Хмельницькому судитимуть учасника незаконних збройного формування «Народна міліція Луганської народної республіки». За інформацією прес-служби Хмельницького міськрайонного суду, підготовче засідання за цією справою проведуть 18 грудня.

Повідомляється, що 46-річний обвинувачений народився у Малогвардійську Луганської області. Чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. 2015 року вступив до бригади «Призрак», яка входить до «Народної міліції ЛНР». У складі бригади чоловік з позивним «Дєд» воював проти української армії в Алчевську, Кіровську, Дебальцевому та Первомайську.

Судитимуть «Дєда» за частиною 1 статті 258-3 Кримінального кодексу України («Створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації»). Йому загрожує позбавлення волі на термін від 8 до 15 років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Искра

    Київська хунта і її прислужники - терористична організація.
  • Борисас Моисеявичюс

    А в Хмельницкий он как попал?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up