У Хмельницькому в чоловіка знайшли наркотики. Йому дали 6 років тюрми

У Хмельницькому в чоловіка знайшли наркотики. Йому дали 6 років тюрми
  • У чоловіка виявили 60 згортків з психотропом.
  • Його засудили до 6 років позбавлення волі.

Все сталося в грудні минулого року. 21-річний чоловік, який проживає в Кам’янці, через мобільний застосунок придбав PVP для подальшого збуту. Поліцейські помітили його на автостанції в Хмельницькому. Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік помітно нервував і намагався уникнути розмови. Під час перевірки в нього виявили 60 згортків з психотропом. Вони були обмотані клейкою стрічкою. Загальна вага речовини склала понад 42 грами.

 У суді чоловіка визнали винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла. До вироку суду він перебував під вартою.

Відео дня

Рішення не набрало законної сили та може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Нагадаємо: Служба безпеки України знешкодила діяльність агентурної мережі російської федеральної служби безпеки. Представники так званого медійного блоку УПЦ МП розпалювали релігійну ворожнечу серед громадян. Вони діяли у кількох областях України, в тому числі на Хмельниччині.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up