У Хмельницькому вбили 34-річного чоловіка

У Хмельницькому вбили 34-річного чоловіка
  • Його тіло виявили в будинку на вулиці Марії Трембовецької.
  • Підозрюваний - 36 річний чоловік. Вони разом розпивали спиртне.

Цілком звична ситуація - двоє чоловіків випивали за одним столом та посварилися. Так часто розпочинаються кримінальні історії. Не виключенням і ця. Вона трапилася у районі залізничного вокзалу в Хмельницькому 15 грудня.

Того дня поліція отримала повідомлення від власника квартири на вулиці Марії Трембовецької. Він виявив у своєму помешканні тіло чоловіка. На ньому були ознаки насильницької смерті.

Поліція прибула на місце й встановила, що вбитий - 34-річний чоловік. Він випивав із своїм старшим на 2 роки знайомим. Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого старший сильно побив молодшого. Після цього просто залишив його лежати на підлозі. Він помер.

Відео дня

Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника того ж дня. Його затримали. Вже оголосили затриманому підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це йдеться у повідомленні Хмельницького районного управління поліції.

Читайте такожВбивця бум “смотрящим” за Деражнянським районом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ростислав

    В Хмельницькому це нормально. Тут нема більше, що робити, як бухати
  • Mel✌️

    Це якийсь жах

keyboard_arrow_up