У Хмельницькому затримали жінку, яка здавала в оренду неснуючі котеджі в Карпатах

У Хмельницькому затримали жінку, яка здавала в оренду неснуючі котеджі в Карпатах
  • Жінка брала мінімум по 2 тисячі гривень передоплати від своїх “клієнтів”. 

  • Таким чином ошукала близько 60 людей. 

У Хмельницькому затримали 25-річну шахрайку зі Львова. Жінка ошукала близько 60 людей. Подробиці розповіли в поліції. 

Жінка розміщувала на популярному сайті в Інтернеті оголошення про оренду будиночків та котеджів для відпочинку в Карпатах. Для замовлення місця для відпочинку “орендодавиця” вимагала сплатити наперед вартість житла за одну–дві доби. Така передплата становила від 2 000 гривень. Але були й ті, хто розраховувався за весь відпочинок наперед.

Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Отримавши кошти, львів’янка або одразу припиняла виходити на зв’язок із “клієнтами”, або ж продовжувала спілкування. Вона навіть скидала замовникам геолокацію, де нібито розташований котедж. А коли потерпілі приїжджали на місце, то з’ясовували, що насправді такого будинку не існує. В цей час телефон «орендодавиці» вже був вимкнений.

Відео дня

На сьогодні поліцейські встановили близько 60 потерпілих від дій шахрайки з різних куточків України. Слідчі вже оголосили 25-річній жінці підозру за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає штраф від 2 тисяч до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 200 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2-х років, або обмеженням волі на строк до 3-ох років. Розслідування триває.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up