У кафе на Хмельниччині 19-річний хлопець вистрелив собі в голову з пістолета

У кафе на Хмельниччині 19-річний хлопець вистрелив собі в голову з пістолета
  • Хлопець приставив пістолет до скроні і натиснув на крючок просто на очах у друзів.
 

В Славуті з власної необережності травмувався 19-річний місцевий житель. Сталося усе ввечері 24 серпня. Хлопець перебуваючи з товаришами на літньому майданчику кафе з власної ініціативи здійснив постріл зі стартового пістолета в область правої скроні голови.

В результаті він отримав ушкодження. Юнака було госпіталізовано до реанімаційного відділення Славутської райлікарні. Про це повідомили у місцевому відділі поліції.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження). Зброю працівники поліції вилучили та направили на експертизу. На даний час встановлюються усі обставини справи.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (84)
  • Саша Проданчук

    Балуваний синочок
  • Юля Мороз

    Передтим хлопець молодий помер бо в реанімації кислороду нехватило і тут через день в скроню стриляє це розуму немає!!він не подумав що з батьками буде(((читаю коментарі і дивуюся людям багато пишуть нам би обісрати!!якім придурком треба бути щоб пістолет до віска прикладати!!!а зараз батькам як там??гроші збирають щоб лікувати!!!
  • Alex Starostin

    Со стартового пистолета? Как?
  • Алла Цырман

    Єкономіка так доводить і нетільки

    Angry Commentator reply Алла Цырман

    До чого тут економіка? Чи аби написати? Ви знаєте обставини справи? Може вони п'яні були, може наспір, може чисто понти перед дівчиною. Що завгодно могло бути, але Алла ЦЬІрман стверджує, що тут справа із-за економіки😂😂😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up