У Красилові затримали 30-річного чоловіка, який торгував боєприпасами

У Красилові затримали 30-річного чоловіка, який торгував боєприпасами
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • У нього знайшли гранати трьох видів та кілька пакунків з наркотиками. 

Днями у Красилові викрили місцевого мешканця, який продавав боєприпаси у рідному місті та обласному центрі. Про це повідомили в поліції. 

Торговцем виявився 30-річний чоловік. Раніше його вже судили за зберігання наркотиків. Зловмисник збував гранати, такі як РГО, РГН та Ф-1.

Також під час обшуку в його оселі знайшли декілька пакунків із наркотичною речовиною. Це також вилучили та направили на експертизу.

Відео дня

В рамках кримінального провадження правоохоронці задокументували ряд фактів збуту боєприпасів. Чоловіка затримали та оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 7 років в'язниці.

Також вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування красилівчанин сидітиме під вартою. Слідство триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Виталий Мовчан

    В голові тирса знає що зловлять занімаєся єрундою
  • Валерій Світельський

    Граната-- це зброя пролетаріата.
  • Галина Поліщук

    Бидло злопці воюють а він тут тратить,  за матею і рити окопи , конфіскувати все у рідні , но таких кришцють люди у пагонах

keyboard_arrow_up