У Шепетівському районі син врятував матір від грабіжника

У Шепетівському районі син врятував матір від грабіжника
  • Грабіжник увірвався до оселі пенсіонерки вночі. Він погрожував та вимагав у жінки гроші.
  • Однак, на крик жінки прибіг її син. Він прогнав нападника.
  • Згодом злодія затримали. Йому загрожує 8 років ув'язнення.

Подія сталася в селі Сенігів у неділю, 17 червня. Близько 23-ї години у будинок 75-річної місцевої мешканки, увірвався чоловік. Він почав їй погрожувати і вимагати гроші. Пенсіонерка злякалася та закричала. Від крику прокинувся її син, який спав у сусідній кімнаті. Він вибіг та побачив свого знайомого, який нишпорив по будинку. Тоді чоловік спробував його зупинити, однак грабіжник втік.

Як виявилося, пограбувати пенсіонерку намагався 44-річний мешканець сусіднього села. Його затримали згодом. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області.  Наразі він перебуває у СІЗО. Справу розслідують за частиною 3 статті 186 (Грабіж з проникнення у житло) Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up