В чоловіка на Тернопільській стріляли копи. Він помер в кареті "швидкої"

В чоловіка на Тернопільській стріляли копи. Він помер в кареті "швидкої"
  • За попередньою інформацією, чоловік з гострим металевим предметом напав на трьох хмельничанок.
  • Копи, яких зупинили перехожі, намагалися вгамувати невідомого. Але, за поясненнями патрульних, він хотів напасти і на них. І після цього правоохоронці застосували зброю. 
  • Поранений чоловік помер в кареті швидкої допомоги. 

Сьогодні зранку, 30 грудня, на вулиці Тернопільській біля магазину "Негоціант" відбулася стрілянина.

- Коли виходила на вулицю, то бачила, як стріляли поліцейські, - каже хмельничанка Інна, яка стала свідком тієї події. 
За попередньою інформацією, у чоловіка стріляли двоє. 

Інформацію про те, що зброю застосували патрульні підтвердив речник управління Роман Мартинюк. Нападником виявився 46-річний житель Хмельницького, який стояв на обліку у психдиспансері. За попередньою інформацією, спочатку він напав на жінку, яка працює у Хмельницькому обласному психоневрологічному диспансері, що на Кам'янецькій. Він поколов їй обличчя. 

Відео дня

 - Патруль зупинили перехожі, хлопці їхали на пересмінку, люди жестами показували на людину, яка нападала на перехожих. Але коли чоловік побачив патрульних, почав скорочувати дистанцію і дістав гострий металевий предмет. І вже тоді розпочалися події, які мають такі наслідки, - каже Роман Мартинюк. 

За словами патрульних, чоловік ніяк не міг вгамуватись. На попередження не реагував. Почав підходити все ближче. Спочатку поліцейські застосували сльозогінний газ. Коли це не допомогло, зробили кілька пострілів у повітря. Коли побачили, що чоловік дістав з кишені гострий предмет і почав наближатись, то вистрілили у ногу. За словами поліцейських, які зараз працюють на місці події, в руках у нападника було шило або заточка. 

Наразі відомо, що чоловік помер. У лікарню його не привезли. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • коля федоров

    вбили хворого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up