В лавку з людьми в’їхав п’яний на “ВАЗі”. Троє в лікарні

В лавку з людьми в’їхав п’яний на “ВАЗі”. Троє в лікарні
  • За вихідні в Ізяславському районі трапилось дві аварії з потерпілими.
  • Всього травми отримали чотири людини.

Поліція повідомила про дві аварії з потерпілими. Спочатку розповімо вам про ДТП за участю п’яного водія. Трапилася вона в Ізяславі вчора, 23 червня. Там місцевий 27-річний житель на “ВАЗ 21099” під час руху заднім ходом наїхав на лавку, на якій саме сиділи люди. В результаті травми отримали дві жінки - 50 річна та 66-річна. Також постраждав 51-річний чоловік. Їх госпіталізували в лікарню.

Світлина від Поліція Хмельницької області.

Поліцейські перевірили стан сп’яніння у водія “ВАЗу”. Тест показав 1,35 проміле. Нагадаємо, за тиждень правоохоронці області оформили 88 водіїв “під мухою”. А в Хмельницькому за вихідні таких було 17. Двоє із них майже в десять разів перевищили допустиму норму.

Відео дня

Інша ДТП трапилася днем раніше, в суботу 22 червня. Біля села Щурівка 20-річний хлопець на “ВАЗі 21011” під час маневру обгону не надав переваги в русі та зіткнувся з невстановленим бусом, який рухався в попутному напрямку. Він втік з місця події.

Світлина від Поліція Хмельницької області.

Далі вже в неконтрольованому стані «ВАЗ 21011» зіткнувся зі скутером «Альфа» під керуванням 67-річного жителя Ізяслава та з’їхав у кювет. В результаті ДТП травмувався водій скутера і він був госпіталізований в хірургічне відділень місцевої лікарні. Про це повідомляють в ГУНП Хмельницької області і додають, що в обох випадках відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 ККУ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Таня Кащук

    Потрибно. Забирати.права

    Aleksei Karvan reply Таня Кащук

    ...и расстрел
  • Alex Varmint

    когда уже за пьянку за рулём будут лишать прав пожизненно ? или как на востоке. 12 ударов розгами по голой жопе так, что рубцы потом как палец и сидеть на жопе полгода невозможно. Потому как эти штрафы, ля денежных просто фантики, для идиотов не научит
  • Ирина Зайченко

    Вообще лишить права ездить на автомобиле.
  • Марина Туз

    пьяный за рулем-расстрел на месте, если есть потерпевшие
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up