Житель Полонського району до смерті забив односельця металевою шваброю

Житель Полонського району  до смерті забив односельця металевою шваброю
  • Чоловіки розпивали спиртне та посварилися.
  • Господар бив свого товариша шваброю та ногами.
  • Від отриманих травм чоловік помер.

5 жовтня в селищі Понінка чоловіки разом розпивали спиртне. Під час застілля господар обурився, що гість пошкодив йому вікно. Між чоловіками виник конфлікт. 

Господар вхопив металеву швабру та вдарив нею свого товариша. Коли той впав на долівку, продовжив бити молодого чоловіка ногами.

Після сутички 30-річний потерпілий ще зміг дійти додому. Там його стан різко погіршився. Сусіди викликали швидку. Чоловіка доправили в районну лікарню. 6 жовтня близько 21:40 він помер.

Відео дня

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Працівники поліції затримали 57-річного чоловіка. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up